Εξέλιξη τιμής...γρήγορα!

Εξέλιξη τιμής...γρήγορα!

Δες γρήγορα την ελάχιστη, τη μέγιστη και τη μέση χαμηλότερη τιμή που είχε ένα προϊόν στο Skroutz.gr!

What is Εξέλιξη τιμής...γρήγορα!?

Εξέλιξη τιμής...γρήγορα! is a Firefox add-on that allows you to easily view the minimum, maximum, and average lowest price of a product on Skroutz.gr without needing to search in charts.

Merlin
Stats
Stats date:
By: Aris
Users: 87 ▲ 28
Rating: 5.00 (3)
Version: 0.92 (Last updated: 2022-05-04)
Creation date: 2022-02-11
Weekly download count: 14
Firefox on Android: Yes
Manifest version: 2
Permissions:
  • webNavigation
Size: 266.19K
Email: Click to see
Risk impact: High risk impact
Risk likelihood: Low risk likelihood

Chrome-Stats Rank

Other platforms

Not available on Chrome
Not available on Edge
Merlin
Summary

Αποποίηση ευθύνης: Η χρήση της συγκεκριμένης επέκτασης γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη. Ο δημιουργός δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν παραβιάσεις όρων χρήσης του skroutz.gr.

Ο σκοπός αυτής της επέκτασης είναι να βλέπεις γρήγορα την ελάχιστη, τη μέγιστη και τη μέση χαμηλότερη τιμή που είχε ένα προϊόν στο skroutz.gr, χωρίς να ψάχνεις με το ποντίκι στο διάγραμμα.

Αφού την εγκαταστήσεις, με κάθε προϊόν θα εμφανίζεται αυτόματα: • η ελάχιστη και η μέγιστη χαμηλότερη τιμή που είχε το προϊόν στο skroutz.gr τα τελευταία δύο χρόνια • η μέση χαμηλότερη τιμή που είχε το προϊόν τον τελευταίο μήνα στο skroutz.gr • η χαμηλότερη τιμή που έχει σήμερα στο skroutz.gr • ένα μικρό slider με τους παραπάνω αριθμούς σε μια σειρά

Έτσι, χωρίς να χάνεις χρόνο σε διαγράμματα, μπορείς με μια ματιά να καταλάβεις αν το προϊόν που κοιτάς αξίζει να το αγοράσεις αμέσως ή όχι.

Αν βέβαια θες να δεις κάτι πιο αναλυτικά, όπως την τιμή πριν 1 χρόνο, τότε φυσικά η επέκταση δε θα σε βοηθήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να βλέπεις κανονικά το διάγραμμα.

See more
Safety
Risk impact

Εξέλιξη τιμής...γρήγορα! is risky to use as it requires a number of sensitive permissions that can potentially harm your browser and steal your data. Exercise caution when installing this add-on. Review carefully before installing. We recommend that you only install Εξέλιξη τιμής...γρήγορα! if you trust the publisher.

Risk likelihood

Εξέλιξη τιμής...γρήγορα! has earned a fairly good reputation and likely can be trusted.

Upgrade to see risk analysis details