INGATLAN ÁRMINIMUM

INGATLAN ÁRMINIMUM

Az Árminimum megmutatja, hogy az adott ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban.

INGATLAN ÁRMINIMUM promo image
What is INGATLAN ÁRMINIMUM?

INGATLAN ÁRMINIMUM is a Hungarian-developed extension that helps you find the best price for buying or renting real estate properties. It shows you the cheapest listing for a particular property, regardless of which real estate portal it is listed on. The extension also collects and aggregates multiple photos and descriptions of the property, allowing you to easily gather all the relevant information with a single click. Additionally, it lists similar properties from various portals to ensure you make the best choice. INGATLAN ÁRMINIMUM is a free and user-friendly tool designed to simplify your real estate purchasing process.

Stats
This add-on was removed from Firefox Browser Add-ons on 2024-02-22
Users: 380
Rating: 5.00 (8)
Version: 2.1.0 (Last updated: 2020-07-03)
Creation date: 2016-09-19
Weekly download count: 2
Firefox on Android: No
Risk impact: Moderate risk impact
Risk likelihood: High risk likelihood
Manifest version: 2
Permissions:
  • tabs
  • storage
  • notifications
  • https://*.arminimum.hu/*
Size: 479.69K
Stats date:

Other platforms

Not available on Chrome
Not available on Edge
Want to check extension ranking and stats more quickly for other Firefox add-ons? Install Chrome-Stats extension to view Chrome-Stats data as you browse the Firefox Browser Add-ons.
Chrome-Stats extension
Summary

Ugye Te is jártál már úgy, hogy vettél valamit, ami egy másik boltban pont fele annyiba kerül? Az Árminimum megoldja, hogy ezt a hibát ne kövesd el lakásvásárlás során.

Eladó ingatlant vagy albérletet keresel? Az Árminimum rögtön megtalálja a legjobb árat a kiszemelt ingatlanhoz, bármelyik ingatlanos portál is hirdesse azt.

Az Ingatlan Árminimum egy magyar fejlesztésű bővítmény, amelynek segítségével akár több millió forintot is megtakaríthatsz, amikor eladó vagy kiadó lakást, házat keresel.

Ugyanazt az ingatlant sajnos többször, különböző árakon is hirdethetik. Az Ingatlan Árminimummal azonnal megnézheted, hogy az adott ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban, függetlenül attól, hogy a hirdetést melyik ingatlanportálon tették közzé.

  • Bővítményünk a lakásról feltöltött számtalan fotót és leírást is egybegyűjti, így minden lehetséges információt összegyűjthetsz a lakásról/házról egyetlen gombnyomással.

  • Hogy egész biztosan a legjobbat válaszd, az Árminimum mindezen felül kilistázza Neked a hasonló paraméterű és árfekvésű ingatlanokat több ingatlanos portál kínálatából.

Az Árminimum bővítmény használata teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a dolgodat a lakásvásárlás során. Videó: https://www.youtube.com/watch?v=kKouO3iq8iE

See more
User reviews
Gan Jing World is a clean, curated universe and a dynamic, overlapping network of integrated platforms and services. ==> https://www.ganjing.com
by GanJingWorld, 2022-12-25
View all user reviews
Safety
Risk impact

INGATLAN ÁRMINIMUM may not be safe to use and it requires some risky permissions. Exercise caution when installing this add-on. Review carefully before installing.

Risk likelihood

INGATLAN ÁRMINIMUM may not be trust-worthy. Avoid installing if possible unless you really trust this publisher.

Upgrade to see risk analysis details